Startsida > Nyheter och evenemang > Nyheter > 2014 > Februari >

t.f. kyrkoherde Stina Lindgård har sökt kyrkoherdetjänsten i Johannes församling

17.02.2014 16:00

Domkapitlet i Borgå stift har meddelat den 17 februari, att t.f. kyrkoherde Stina Lindgård sökt kyrkoherdetjänsten i Johannes församling och församlingspastor Monica Heikel-Nyberg samt pastor Johannes Tikka sökt den lediganslagna kaplanstjänsten i samma församling.

Kyrkoherdetjänsten i Johannes församling har inom utsatt ansökningstid sökts av tf kyrkoherden i Lappträsks svenska församling och Liljendals församling Stina Lindgård.

En kaplanstjänst i Johannes församling har inom utsatt ansökningstid sökts av församlingspastorn i Kyrkslätts svenska församling Monica Heikel-Nyberg och pastor Johannes Tikka (Esbo stift).

C.A./A.L.