Startsida > Nyheter och evenemang > Nyheter > 2014 > Februari >

Linda Jordas valdes till informations- och församlingssekreterare i Johannes

11.02.2014 16:32 / uppdaterad 13.02.2014 12:11

Teologiekandidat Linda Jordas valdes till informations- och församlingssekreterare i Johannes församling. Informationen och kommunikationen har en längre tid skötts interimistiskt av olika personer. Informatörstjänsten är nu kombinerad med tjänsten som församlingssekreterare.

Församlingsrådet i Johannes församling valde på sitt möte den 10 februari ny informations- och församlingssekreterare. Teologie kandidat Linda Jordas hemma från Lappträsk blev vald bland två sökanden. Jordas har tidigare bland annat sysslat med marknadsföringsadministration i turistbranschen och har också en restonom examen. .I samband med sina teologiska studier vid Åbo akademi har hon varit ordförande för Teologiska Studentföreningen. Jordas tillträder sin tjänst den 3 mars. Vi hälsar Linda Jordas välkommen till Kyrkan i Helsingfors!

Alf Lindberg

Johannes församlings nya informations- och församlingssekreterare heter Linda Jordas.